1. līgā vīriešiem līderpozīcijās izvirzījušās “Jūrmalas Sports-2” un “RPI-Seniori”

20.10.2019 21:00

Oktobrī ieskrējies arī Latvijas handbola 1. līgas čempionāts. Pagaidām bez zaudējumiem cīnīties spējušas divas komandas “Jūrmalas Sports-2” un “RPI-Seniori” komandas, abām iekrājot trīs uzvaras trīs spēlēs. 

“Jūrmalas Sports-2” šajā sezonas sākuma nogrieznī apspēlējusi “Dobele/Tērvete”, “Latgols juniori” un “Salaspils” komandas. Interesanti, ka pret visām vienībām spēles bijušas diezgan līdzīgas, un graujošu uzvaru Jūrmalas komandai nav. Dobele apspēlēta ar 28:24, 35:33 panākums gūts viesos pret “Latgols juniori”, bet otrajā mājas spēlē Salaspils handbolisti pieveikti ar 29:26. 

“RPI-Seniori” tikmēr divos mačos izteikti pierādījuši savu pieredzi un milzīgo cīņassparu, gūstot minimālas uzvaras. Čempionāta atklāšanas mačā “RPI-Seniori” ar 24:23 pieveica “Ogre/ONSC” komandu, kam sekoja “Salaspils” pieveikšana ar 26:25, pie tam abas šīs uzvaras gūtas viesos. Trešajā spēlē “RPI-Seniori” ar 29:17 sagrāva “Ulbrokas SK” komandu. 

Trešajā vietā šobrīd atrodas “Ogre/ONSC” komanda, kas vienīgo zaudējumu piedzīvojusi jau pieminētajā atklāšanas mačā pret “RPI-Seniori”. Turpinājumā 19. oktobrī ogrēnieši savā laukumā r 32:23 apspēlēja “Dobele/Tērvete” komandu, bet nākamajā dienā devās uz Ludzu, kur ar 32:27 pieveica vietējo “Latgols juniori” komandu. 

Tālāk turnīra tabulā atrodas “Skrīveri/Aizkraukle” komanda, kas izcīnījusi vienu uzvaru un reizi atzinusi pretinieku pārākumu. Savukārt ar negatīvu bilanci šobrīd ir četras komandas – “Dobele/Tērvete” (1-0-2), “Salaspils” (0-0-3), “Latgols juniori” (0-0-2) un “Ulbrokas SK” (0-0-1). 

1. līga vīriešiem kalendārs un rezultāti

1. līga vīriešiem turnīra tabula

1. līga vīriešiem statistika