Jurdžam seši vārti Vācijas Bundeslīgas spēlē

29/05/2019

Viens no Latvijas nacionālās izlases līderiem Aivis Jurdžs izcēlies ar individuāli lielisku sniegumu Vācijas Bundeslīgas mačā, tiesa, viņa pārstāvētā "DHfK Leipzig" saspringtā spēle atzina pretinieku pāŗākumu. 

33. kārtā Leipcigas komanda aizvadīja spēli viesos pret "TSV Hannover-Burgdorf". Mača pirmajā puslaikā abas komandas demonstrēja itin rezultatīvu handbolu, apmainījās ar nelieliem izrāvieniem un pēc 30 minūtēm "DHfK Leipzig" bija vadībā ar minimālu 16:15. Otrajā puslaikā mājinieki pārņēma vadību, bija priekšā gandrīz visu puslaiku un galarezultātā pieveica "DHfK Leipzig" 30:28.

Aivis Jurdžs bija viens no labākajiem spēlētājiem šajā mačā. Latvijas izlases handbolists šajā spēlē izpildīja 11 metienus pa vāŗtiem un ar sešiem vārtu guvumiem bija otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā. Astoņas reizes pretinieku vārtsargu pāŗspēja Filips Vēbers.

Šajā sezonā Leipciga guvusi 11 uzvaras, trīs reizes spēlējusi neizšķirti un piedzīvojusi 19 zaudējumus, turnīra tabulā ierindojoties 13. vietā 18 komandu konkurencē. Bundeslīgas sezonā Leipcigai atlikusi vairs tikai viena spēle - 9. jūnijā savā laikumā pret "Rhein Neckar".