Sākusies pieteikšanās mini handbola turnīram Olainē

09/05/2019

Latvijas Handbola federācija (LHF) informē, ka ir sākusies pieteikšanās 1. jūnijā paredzētajam mini handbola turnīram Olainē. Pieteikšanās turnīram līdz 2019. gada 22. maijam ieskaitot, nosūtot reģistrēšanās pieteikumu elektroniski uz e-pastu elina@handball.lv.

Sacensībās var piedalīties jebkura komanda zēniem un meitenēm atsevišķi četrās vecuma grupās:

  1. 2007. gadā dzimušās meitenes (U-12)
  2. 2008. gadā dzimušie zēni un meitenes (U-11)
  3. 2009. gadā dzimušie zēni un meitenes (U-10)
  4. 2010. gadā dzimušie un jaunāki zēni (U-9)

Turnīrs norisināsies 2019. gada 1. jūnijā, Olainē, Olaines 2. vidusskolas stadionā (Skolas iela 1, Olaine, Olaines pilsēta LV - 2114).

Starp sacensībām pārtraukumos norisināsies komandu stafetes, katrai komandai būs nozīmēts laiks, kurā jāierodās uz stafeti. Stafetē komanda varēs piedalīties vienu reizi viņu nozīmētajā laikā. Vienā komandā piedalās 8 bērni (ja komandā ir mazāk dalībnieku, kādam/-iem no dalībniekiem stafete jāizpilda vairākas reizes). Ja komanda neierodās uz stafeti vai kavē to ilgāk kā 5 min no nozīmētā laika, komanda tiek diskvalificēta. Pārējās komandas sacenšas savā starpā par labākās komandas titulu stafetēs. Stafetes noteikumi un vērtēšana tiks izklāstīta sacensību dienā.

LHF informē, ka 17. maijā Rīgā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas telpās notiks sapulce par mini handbolu un jaunatnes handbolu.