Aizsaulē devusies handbola trenere Jūlija Šamricka

07/05/2019

Sēru vēsts. Dziļās sērās paziņojam, ka 7. maijā 30 gadu vecumā aizsaulē devusies Salaspils sporta skolas un Latvijas jaunatnes izlašu trenere Jūlija Šamricka, kura līdz pat savas dzīves pēdējai minūtei mīlēja handbolu. Latvijas Handbola federācija (LHF) izsaka visdziļāko līdzjūtību Jūlijas ģimenei un piederīgajiem.

Joprojām neatbildēts ir jautājums, kāpēc? Kāpēc dzīve apraujas pašā plaukumā, kāpēc tā beidzas, kad priekšā tik daudz vēl jāpagūst? Ar prātu to nevar saprast un vai vispār to būs iespējams pieņemt?

Zinām, ka tagad viss būs citādi. Tagad katru gadu, kad ziedēs ābeles, ziedi, palaisti vējā, atgādinās mums par Tevi, Jūlija! Tādu krāšņu un ziedošu, vienmēr ar smaidu un mīlestību pret dzīvi, cilvēkiem un darbu, kuru Tu dievināji.

Tu biji cīnītāja, nekad nesūdzējies, nekad nepadevies, NEKAD, tik smaidīji, arī kad sāpēja, un mēs zinām, ka sāpēja ļoti. Mēs tikai varējām brīnīties un lūgt visus augstākos spēkus, lai tie Tevi sargā. Arī Tavu handbola meiteņu cīņā par zeltu, Tu paliki nesakauta...

Jūlija šajā pasaulē nāca 1988. gada 13. jūnijā, bet viņas dzīves ceļš apstājās 2019. gada 7. maijā. Visa Latvijas handbola saime zina, ar kādu mīlestību un pozitīvismu Jūlija darbojās handbolā. Arī dzīves grūtākajā posmā Jūlija sevi veltīja handbolam, jo šī spēle bija viņas dzīve.

Latvijas Handbola federācija (LHF) tuvākajās dienās sniegs informāciju par to, kur un kad notiks atvadīšanās no Jūlijas Šamrickas. Izsakām visdziļāko līdzjūtību Jūlijas ģimenei un piederīgajiem.