Ivanovs un Laganovskis sarūpē “Ogrei” uzvaru Ludzā

05.10.2019 21:00

SynotTip handbola Virslīgā bez zaudējumiem spēlēt turpina “Ogre”, kas šodien viesos ar 26:23 pieveica Ludzas “Latgols” komandu, kļūstot par Latvijas čempionāta līdervienību. 

Līdz šai dienai abas komandas bija izcīnījušas divas uzvaras divos mačos, kas ļāva atrasties turnīra tabulas augšgalā. Skaidrs bija, ka šodien kādai punkti būs jāzaudē. “Ogre” šo spēli sāka ar labu spēle aizsardzībā, un ludzāniešiem pirmo vārtu gūšanai bija nepieciešamas gandrīz sešas minūtes. 

Tuvojoties pirmā puslaika beigām, “Latgols” ieguva trīs vārtu handikapu (11:8), taču saglabāt to nespēja. “Ogre” guva trīs vārtus pēc kārtas un izlīdzināja rezultātu – 11:11. Otrā puslaika sākumdaļā “Latgols” pārsvars pāris reizes bija divu vārtu vērtībā. Tieši laba aizsardzība “Ogrei” ļāva lauzt spēles gaitu, pie tam interesanti, ka puslaiku atkal ogrēnieši noslēdza ar trīs vārtus izrāvienu (26:23).

Uzvarētāju sastāvā ierasti līderi bija Arvis Laganovskis un Rolands Ivanovs, kuri abi šodien guva pa deviņiem vārtiem, izpildot lielāko daļu komandas metienu pa vārtiem. “Latgola” rindās labākais ar desmit vārtiem bija Latvijas handbola talants Endijs Kušners. Neviens cits spēlētājs nespēja gūt vairāk par četriem vārtiem.

SynotTip Virslīga, 6. oktobris
SK Latgols – HK Ogre 23:26 (11:11)
SK Latgols: Endijs Kušners 10, Borodkins 4, Roberts Rancāns 3, Cvetkovičs 2, Edgars Rancāns 1, Strazds 1, Elvijs Kušners 1, Edijs Kušners 1, Vitālijs Borisenko, Pjotrs Borisenko, Lipskis, Pegasovs, Dobriņins, Malahovs, Kalvāns, Grebeņņikovs
HK Ogre: Ivanovs 9, Laganovskis 9, Dāvidnieks 2, Strēlis 2, Mancurovs 2, Bauze 1, Dravnieks 1, Noviks, Sļusarevs