“Jūrmalas sports” saspringtā mačā pieveic “ASK/LSPA”

16.02.2020 13:07

Šodien SynotTip handbola Virslīgā otrā četrinieka spēlē "Jūrmalas sports" komanda guva pirmo uzvaru otrajā posmā. Kūrortpilsētas handbolisti savā laukumā ar 25:24 pieveica "ASK/LSPA".

"ASK/LSPA" komanda pēc vāja pirmā posma sezonas otrās daļas ievadā bija izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, kas ļāva pakāpties uz otro vietu grupā, atpaliekot tikai no "Vaiņodes" komandas, kas četrus punktus līdzi ņēma no pirmā posma. "Jūrmalas sports" tikmēr otrajā sezonas daļā bija piedzīvojusi divus zaudējumus divos mačos. 

Mača sākumā pārsvaru nevienai no komandām atdot nevarēja. Rezultāta attīstība bija līdzīga, vadībā pabija abas komandas, un tikai puslaika vidū nedaudz tālāk aizbēgt izdevās "Jūrmalas sports" handbolistiem – 12:9. Arī puslaika noslēdzošo daļu jūrmalnieki nospēlēja labi, kas pirmās 30 minūtes ļāva noslēgt pat ar četru vārtu pārsvaru – 14:10. 

Otrajā puslaikā "ASK/LSPA" lēnām deldēja rezultāta starpību, un 49. minūtē pēc Elvja Ērika Vilsona vārtu guvuma "ASK/LSPA" arī izlīdzināja rezultātu – 21:21. 56. minūtē "ASK/LSPA" vēl bija vadībā ar plus divi (24:22), bet pēdējos trīs vārtus šajā mačā guva "Jūrmalas sports", kas attiecīgi svinēja panākumu saspringtā spēlē ar rezultātu 25:24. 

Uldis Zariņš uzvarētāju sastāvā bija rezultatīvākais spēlētājs ar septiņiem gūtiem vārtiem, bet pa četriem pievienoja Edgars Grīnbergs, Alberts Gulbis, Ričards Jablonskis un Roberts Frīdenbergs. "ASK/LSPA" rindās Kristers Rihards Ozols bija labākais ar desmit vārtiem.

SynotTip Virslīga, 16. februāris
Jūrmalas sports – ASK/LSPA 25:24 (14:10)
Jūrmalas sports: Zariņš 7, Edgars Grīnbergs 4, Gulbis 4, Roberts Frīdenbergs 4, Jablonskis 4, Ričards Frīdenbergs 1, Gramsts 1, Ivars Grīnbergs, Turkupols, Vilsons, Pusbarnieks, Vlasevičs, Grenebergs-Grīnbergs, Adamaitis
ASK/LSPA: Ozols 10, Liepiņš 4, Jonuška 3, Sudmalis 2, Stepuļenoks-Stukanovs 2, Zvejnieks 1, Vilsons 1, Strazds 1, Piševs, Germovs, Lubgāns, Kalējs, Buklovskis, Sausnītis