Klešniks Vācijas Bundeslīgā turpina bez zaudējumiem, negaidīti klūp Krištopāna “Fuchse”

28.02.2020 18:17

Vācijas Bundeslīgā iespaidīga atgriešanās padevusies Latvijas izlases vienam no līderiem Evaram Klešnikam. Pēc latvieša ierašanās komanda nav zaudējusi nevienu spēli. Tikmēr neveiksmi piedzīvojusi Daiņa Krištopāna "Fuchse Berlin", kas izkritusi no labāko četrinieka.

Ceturtdienas vakarā "TBV Lemgo Lippe" ar Evaru Klešniku sastāvā savā laukumā uzņēma "Wetzlar". Mača pirmais puslaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu (14:14), bet otrajā daļā "Lemgo Lippe" diezgan pārliecinoši nodrošināja sev panākumu ar 32:27.

Evars šajā spēlē vairāk nekā 3000 skatītāju klātbūtnē bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja divus noraidījumus. Pēc Klešnika ierašanās komandā "Lemgo Lippe" piecās spēlēs guvusi četras uzvaras un reizi spēlējusi neizšķirti, nostiprinoties labāko desmitniekā. 

Negaidītu zaudējumu pret turnīra pastarīti piedzīvoja Daiņa Krištopāna "Fuchse Berlin", kas savā laukumā ar 30:32 piekāpās "Nordhorn-Lingen". Šai komandai šī bija tikai otrā uzvara sezonā, bet Berlīnes klubs pēc zaudējuma noslīdēja uz piekto vietu. Dainis šajā spēlē ar deviņiem vārtiem bija rezultatīvākais komandā. Latvieša rēķinā arī piecas rezultatīvas piespēles un viens bloķēts metiens.