Krištopāns Bundeslīgā debitē ar uzvaru, Klešnikam trešā pēc kārtas

16.02.2020 20:20

Vācijas Bundeslīgas turnīrā šodien notika trīs spēles, un divās no tām piedalījās Latvijas izlases handbolisti. Dainis Krištopāns turnīra debitēja ar smagu uzvaru, savukārt jau trešo panākumu pēc kārtas izcīnīja Evara Klešnika pārstāvētā komanda.

Berlīnes "Fuchse" turpina cīņu par Vācijas Bundeslīgas augstākajām vietu un ceļazīmi uz EHF Čempionu līgu. Berlīnes klubam pretī stājās tiešā konkurente "Magdeburg". "Fuchse" aizvadīja spēli kā viļniem, taču galotni spēja uzvarēt ar 2:0, kas galarezultātā sniedza panākumu ar 25:24. 

Dainis Krištopāns debitēja ar četriem vārtu guvumiem, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu bumbu un diviem noraidījumiem.

Savukārt trešo uzvaru trīs spēlēs Vācijas Bundeslīgas sezonā izcīnījis cits Latvijas izlases spēlētājs Evars Klešniks, kura pārstāvētā "TBV Lemgo Lippe" savā laukumā pārliecinoši ar 31:26 pieveica "Minden". Aizsardzības balsts Klešniks šo spēli pabeidza ar trīs divu minūšu sodiem. 

"Fuchse Berlin" pēc šī mača ar 17 uzvarām un sešiem zaudējumiem pacēlusies uz trešo vietu turnīra tabulā, savukārt "TBV Lemgo Lippe" trešā uzvara pēc kārtas ļāva nostiprināties labāko desmitniekā.