Publicēts #BeActive pludmales spēļu handbola turnīra kalendārs

15.08.2019 21:00

Latvijas Handbola federācija (LHF) paziņo spēļu kalendāru #BeActive pludmales spēļu 2019 handbola sacensībām. Turnīrs notiks sieviešu konkurencē, un tajā piedalīsies četras komandas. Visas spēles tiks aizvadītas svētdien, 18. augustā. 

Pludmales handbola sacensības notiks 18. augustā Ķīpsalas pludmalē. Sieviešu konkurencē startēs četras komandas – “Olaines dīvas”, LSPA, Jēkabpils 1 un Jēkabpils 2. Spēlējot pēc formāta četri pret četri, katra komanda aizvadīs savstarpēju spēli, bet noslēgumā divas spēcīgakās komandas tiksies finālā, bet trešā un ceturtā vienība spēkosies par bronzu. 

“Sākot ar mūsu katra personīgo pieredzi, bērnībā spēlējot pagalmā bumbu, līdz pat olimpiskajām spēlēm, sports ir pierādījis – tas var būt lielisks veids, kā rast kopīgu valodu atšķirīgām paaudzēm, nojaukt barjeras starp dažādām sociālām grupām, sākt sarunāties ar kādu, kurš līdz tam stāvējis malā,” norāda spēļu rīkotāju Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis. Viņš uzsver, ka viens no Pludmales spēļu attīstības mērķiem – paplašināt #BeActive kustību, aktīvi piedāvājot idejas pieejamam, iekļaujošam un aizraujošam fiziskās aktivitātes veidam jaunā vidē.

17. un 18. augustā Lucavsalā un Ķīpsalas pludmalē Rīgas svētkos risināsies BeActive Pludmales spēles – gada lielākais tautas sporta notikums pludmalē. Spēles paredzētas ikvienam, kas vēlas piedzīvot fiziskas aktivitātes mūsdienīgā pludmalē un uz ūdens. Pludmales spēļu programmā – sacensības, turnīri, paraugdemonstrējumi un izklaidējošas aktivitātes pavisam 25 sporta veidos.

#BeActive pludmales spēļu handbola sacensību kalendārs, 18. augusts, Ķīpsala
12:00 Olaines dīvas – LSPA
12:30 Jēkabpils 1 – Jēkabpils 2
13:00 Jēkabpils 2 – Olaines dīvas
13:30 LSPA – Jēkabpils 1
14:00 Jēkabpils 2 – LSPA
14:30 Olaines dīvas – Jēkabpils 1
15:30 Spēle par 3. vietu
16:00 Spēle par 1. vietu
16:45 Apbalvošana